Interim Management
voor uw organisatie
Deen ondersteunt executives en senior management met het bereiken van de gestelde organisatiedoelstellingen. Dit doen wij door de inzet van Interim managers met een 'surplus' op medior t/m directieniveau voor kennis-, capaciteits- en change vraag-
stukken.
Maak kennis met onze unieke werkwijze
Snel een geschikte kandidaat
Sterk en omvangrijk netwerk
De interim professionals van het Deen Leadership Network begeleiden projectmatige veranderprocessen en helpen u bij de tijdelijke invulling van een ‘vaste’ positie. Vaak is er sprake van een probleem dat per direct opgelost dient te worden. Wij zijn in staat om snel, veelal binnen een aantal dagen, de juiste kandidaat aan te bieden. Zij zijn voorgeselecteerd in ons Leadership Network en hebben diverse opdrachten succesvol voor ons afgerond.
Maak een afspraak
Branches
In meer dan 20 sectoren
Deen ondersteunt CEO's, CFO's, Cl O's, COO's, CCO's, CHRO's, CTO's, CMO's en senior management met het bereiken van de gestelde organisatiedoelstellingen. Dit doen wij door de inzet van freelance professionals op medior t/m directieniveau voor kennis-, capaciteits- en change vraagstukken in de volgende branches;
Maak een afspraak
(Verander) processen & transities
Voor duurzame verandering
De ervaren interim professionals, managers en CEO’s uit het Deen Leadership Network begeleiden transities en (verander)processen. Doordat onze Interim Managers zeer specialistische ervaringen hebben en gewend zijn om in korte tijd tot de kern te komen, zijn ze in staat snel te helpen bij complexe vraagstukken.

  • efficiëntere bedrijfsvoering;
  • procesverbeteringen;
  • implementatie van een nieuwe strategie;
  • implementatie van een nieuw systeem.
Deen Leadership Network
Sterk en omvangrijk netwerk
Vanuit het Deen Leadership Network zijn wij in staat de juiste interim professional aan te bieden die in staat is om de uitdaging binnen uw organisatie aan te pakken. Veelal zelfstandige interim managers, met een gedegen trackrecord en naast kennis van uw branche een meerwaarde toevoegen een 'surplus'. Dankzij hun uitgebreide ervaring zijn zij in staat impact te maken binnen uw organisatie.
Workflow
Binnen 5 dagen van start
Snelheid door ons kwalitatief en kwantitatief sterke netwerk; wij stellen één of meerdere, in veel gevallen overgekwalificeerde, interimmer(s) aan u voor binnen 5 dagen.
DAG 1
> Definitie vraag en opstellen van het functieprofiel

> Voorselectie van geschikte kandidaten
DAG 2/3
> Screening kandidaten in een persoonlijk gesprek

> Presentatie geschikte kandidaten
DAG 4/5
> Kandidaten op gesprek

> Interimmer van start!
Recente plaatsingen
Ontdek hoe interim managers een blijvende meerwaarde leveren aan uw organisatie.
De heer van der Zwart als interim Manager Finance & IT bij Getinge Netherlands B.V.
Mevrouw van Beurden als interim HR Manager bij Maitre B.V.
De heer Martens als interim QA/QC Inspecteur bij Vopak Eurotank Antwerpen
Contact
Ontmoet onze consultants
Heeft u een vacante positie of bent u zelf werkzaam op directie- of senior managementniveau en zoekt u een vertrouwd bureau dat bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden.
Maak een afspraak