Coaching, Deen, persoonlijke ontwikkeling, coaching advies

VACATURE ZOEKEN

Management development

Deen ontwikkelt Management Development (MD) trajecten, waarin persoonlijke groei van uw potentials en leidinggevenden wordt gekoppeld aan de strategische doelstellingen en gewenste bedrijfscultuur. Onze MD trajecten dragen in onze visie bij aan het ontdekken en benutten van de talenten van mensen, zodat de kracht van de gehele onderneming wordt versterkt. Het verwerven van inzicht in verborgen talenten koppelen wij aan een praktisch programma waarin deelnemers het geleerde direct (kunnen) toepassen op de werkvloer. Organisaties moeten immers steeds sneller en proactiever inspelen op (internationale) marktontwikkelingen. Waarom is het belangrijk deze trajecten aan te bieden? Om twee redenen:
 
1. In de eerste plaats om ervoor te zorgen dat de organisatie kan beschikken over gekwalificeerde leidinggevenden. In een markt waarin het steeds moeilijker wordt om gekwalificeerde managers te rekruteren, is het lucratief om interne kandidaten op te leiden en door te laten stromen.
2. In de tweede plaats is een Management Development traject een wervend instrument om "potentials" binnen te kunnen halen.

Hoe Deen uw management teams naar een hoger niveau tilt? Lees daar meer over in onze aanpak.

Benieuwd hoe u uw talenten kunt ontwikkelen door middel van resultaatgerichte trainingen? Het is tijd om te investeren in uzelf en/of uw organisatie om mee te groeien conform de markteisen van nu. Deen legt u graag uit wat Management Development daadwerkelijk voor u en/of uw organisatie kan betekenen. Want het ontdekken en benutten van de talenten van uw medewerkers versterkt de kracht van de gehele onderneming. Graag maken wij tijd vrij voor een oriënterende afspraak bij uw organisatie of heten u welkom op één van onze vestigingen.
Aanvullende informatie / maken van een afspraak.